Over Onno

 

Even voorstellen, ik ben Onno Keinhorst. Ik heb een verpleegkundige achtergrond en momenteel vervul ik de rol van Projectmanager – Innovatie -Extramurale zorg  bij Cardia in Den Haag. Ik ben geboren in Den Haag en ben daar opgegroeid. Ik zag mijn oma in het ziekenhuis toen ik ongeveer 12 jaar oud was. Dat heeft een grote indruk op me gemaakt en daar is de kiem gelegd voor mijn keuze om zorgprofessional te willen worden. 

Via een groot aantal disciplines in de zorg in onder andere verpleeghuis, wijkverpleging, hospice, psychiatrie, crisisopvang en werken met mensen met dementie, en door middel van continue scholing en training heb ik een grote ervaring opgedaan in alle geledingen van de zorg en ben ik doorgegroeid naar mijn huidige positie. 

Mijn grote passie in mijn werk in de zorg is constant zoeken naar mogelijkheden om de zorg beter te maken of te innoveren. Niet alleen kostenefficiënter, maar ook beter voor alle stakeholders met de cliënt voorop. Ik wil echt vanuit mijn expertise een bijdrage leveren.

Sinds 2019 ben ik bestuurslid van Lof der verpleegkunst